Onze organisatie

Wij zijn een assurantiekantoor welke gespecialiseerd is in het volledig ondersteunen van klanten op het gebied van financiële producten. Een goed schadeverzekeringspakket is hier een groot onderdeel van. 

Totaaladvies 
Om jou als klant goed en volledig te kunnen adviseren geven wij een totaaladvies. Ik ben volledig gecertificeerd en dan ook “ Allround-adviseur”. Zo voorkomen wij dat wij tijdens een advies gesprek niet de diepte in kunnen op het moment wanneer jij er nou juist om vraagt, je kiest immers voor advies. In dit advies kiezen wij ten alle tijden voor kwaliteitsproducten om zo aan jouw wensen en eisen op de meest passende wijze te voldoen.

Prijs of kwaliteit?
“Wat is belangrijker voor je, prijs of kwaliteit?” Deze vraag stellen wij steeds bij iedere nieuwe klant. Dit terwijl wij het antwoord eigenlijk al heel goed weten. Een klant zal vrijwel altijd kwaliteit antwoorden. De klant zit namelijk met een adviseur aan tafel en kiest ervoor om niet online te gaan kijken. Om aan de kwaliteitseisen te blijven voldoen zal in de huidige markt moeten worden gekozen voor kwaliteitsproducten met een passende premie. 

Vaste adviseur
Wij merken dat onze klanten vaak slechts één wens hebben; dat het geregeld wordt. Zij wensen geen gedoe en kiezen ervoor om het schadeverzekeringspakket uit handen te geven aan een adviseur. Op het moment van schade verwachten zij dat zowel de adviseur als de verzekeringsmaatschappij er staan en dat zij samen zorgdragen voor een goede afwikkeling. Ik ben ten alle tijden het vaste aanspreekpunt, zo houden wij de lijnen kort en kunnen wij direct met én voor de klant schakelen.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

BIJ Simons maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie